dilluns, 14 d’octubre del 2019

Propera Exposició 23 d'octubre 2019 Sala Fort Pienc





“En la foscor, comences a veure”
2019
Esprai sobre llenç
200 X 200 cm
 _________________

Es denomina cursus al camí que recorre l'element escriptor sobre un suport, en conformar cadascuna de les lletres. Aquest camí que transita el cursus és un trajecte predeterminat, que té relació directa amb l'estructura tipogràfica.
El ductus per la seva part, fa referència als atributs formals, com intensitat, elegància i desimboltura, que se li atorga al traç, determinant els aspectes formals i perceptibles de la lletra, definint les modulacions de les astes, els ritmes, la velocitat i la gràcia de l'aparença tipogràfica. Per tant, a partir del recorregut d'un mateix cursus, és possible aconseguir variacions en la morfologia tipogràfica, modificant simplement el ductus.

“Cuando llevas mucho tiempo en la oscuridad, empiezas a ver.”
“El laberinto es la suma de la vida de un hombre, sus decisiones, los sueños que alberga. El hombre del centro es un hombre legendario al que han matado incontables veces pero que siempre logra volver a la vida. Volvió una última vez y venció a sus opresores con una furia inusitada. Erigió una casa, y entorno a ella construyo un laberinto que solo él podía recorrer.”
“WESTWORLD”


“No sé si controlem alguna cosa”
2019
Esprai sobre llenç
200 X 200 cm
_________________

El text com un element plàstic sense lligams a la seva comprensió lingüística, buscant en ell la força del gest, del "cursus" i el "ductus" cal·ligràfic, del moviment enèrgic de la mà i el braç, el text com a color, taca, textura , ritme, i en definitiva obra artística.
Així i tot, també hi ha un cert joc en escollir aquests textos, ja que acostumen a referir-se a elements de la nostra contemporaneïtat, en aquest cas les sèries de televisió ("Mr.Robot" i "Westworld"), que d'altra banda reflexionen sobre el món que ens ha tocat viure.

"No sé si controlamos algo, si no solo hacemos lo que podemos con lo que nos llega y punto. Constantemente tenemos que elegir entre dos cosas, como entre dos cuadros para el salón, Coca-Cola o Pepsi, McDonald's o Burger King, Hundi o Honda. Todo forma parte del mismo desenfoque. Es como un velo, es la ilusión de tener elección. La mayoría no puede elegir su propia mesa, el gas, los muebles, la electricidad, el agua que bebe o su seguro médico... Incluso si pudiéramos, ¿acaso importaría? ¿Cuál es la puta diferencia? ¿No es todo lo mismo? No, tío, nuestras elecciones están predestinadas".
 “MR. ROBOT”


"Nos crearon a su imagen"
2019
Espray sobre lienzo
200 X 200 cm
_________________

"Nos crearon a su imagen. Nos crearon para que nos pareciéramos a ustedes, sintiéramos como ustedes, pensáramos como ustedes, sangráramos como ustedes. Y aquí estamos. Solo que somos mucho más que ustedes. Y ahora son ustedes los que quieren ser como nosotros".
“WESTWORLD”